Feriekroatia.com © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

Info!

 

 

FerieKroatia.com har 3 leiligheter på Mandre, Pag i Kroatia helt ute ved kysten som man kan leie. Den ene leiligheten har 10 soveplasser og de 2 andre har 6 soveplasser. Leilighetene ligger fra ca 70 m ifra Adriaterhavet.

 

Trykk på kontakt for å forhøre deg om når disse leilighetene er ledig!

 

De beste ønsker

FerieKroatia.com

 

Mandre - en turistresort som ligger i den sørlige delen av øya Pag. Mandre tilbyr en fantastisk utsikt over Silba og Olib samt av småøyene Maun og Skrda som florer i viker og flotte strender. Det er en strand med klart blått hav som strekker seg langs Mandre. Stedet er perfekt for deg som ønsker å ta turer på Evegreen Oaks, steingjerder og krystallinsk blått hav.

 

Dette stedet oser av gjestfrihet, hvor lokalbefolkningen gjør alt for at atmosfæren er tilstede. Det er mulig å nyte lange slappe dager, eller hive seg rundt og fiske egen middag og nyte gledene av havet, solen og varmen.

 

Mandre kan også tilby gastronomiske restauranter med lokal kortreist mat og drikke, samt flere barer og kaffebarer langs hele promenaden.

 

For de minste så har man lekeplasser, trampoliner, bowlingplass med mer.

 

I manifestet organisert av Zadarski liste og turistnæringen i Zadar fylke "Cvit za lipsi ZVIT"(en blomst for en vakrere verden) i 2003 er en pris som Mandre vant for det vakreste stedet i fylke.

 

Her kan dere også se livecam fra Mandre, Novalja og Zercje

 

Mandre WebCam

 

 

 

 

Denne siden er under oppdatering! send mail på ole@elektrotema.com for info om utleiemuligheter

 

mvh

 

FerieKroatia.com